Over Match in Media
De plek voor vraag en aanbod in de media!

Disclaimer

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op de website www.matchinmedia.com.

Ondanks al onze inspanningen kan MatchinMedia.com niet garanderen dat de informatie op de website volledig, correct en te allen tijde up-to-date is. Dit geldt ook voor alle links, die direct of indirect aan de website zijn gekoppeld. MatchinMedia.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de internetpagina's die via de link's kunnen worden bezocht. MatchinMedia.com behoudt zich te allen tijde het recht voor veranderingen door te voeren of aanvullingen te doen op de informatie zonder mededeling vooraf.

Door het gebruik van deze site bestaat of ontstaat nooit een contractuele verbintenis met MatchinMedia.com voor het doel van het opvragen van informatie, advies of diensten van deze strekking. MatchinMedia.com neemt afstand van alle wettelijke aansprakelijkheid die voortkomt uit het gebruik van de content en geeft geen garantie betreffende de accuratesse van de informatie die het bevat, of dat toegang tot de website te allen tijde ononderbroken zal zijn.

MatchinMedia.com is niet verantwoordelijk voor bijzondere, incidentele gevolgen of zwaarwegende schade, inclusief ontbreken van toegankelijkheid, verlies van data en omzetverlies, als gevolg van het gebruik van informatie die beschikbaar is op de website.

Recente vacatures
inAmsterdam Zuid Bekijk vacature
Avantgarde
inDubai Bekijk vacature
Avantgarde
inDubai Bekijk vacature
Avantgarde
inDubai Bekijk vacature
inAmersfoort Bekijk vacature
inVoormalige Koepelgevangenis Haarlem Bekijk vacature
Just Entertainment
inHouthavens Bekijk vacature
inHouthavens Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Match in Media gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.